Livet skal leves - hele livet

OK-Fonden arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet

Job og karriere i OK-Fonden

OK-Fonden er en non-profit omsorgsorganisation, som arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet, hele livet. Ønsket om den enkeltes selvbestemmelse og tryghed er omdrejningspunktet, uanset livssituation, alder og helbred.

OK-Fonden driver et hospice, 11 psykiatriske bo- og behandlingssteder, to socialøkonomiske virksomheder og 16 plejecentre landet over – med flere på vej. Derudover har OK-Fonden opført og administrerer 1.300 boliger, blandt andet godt 500 boliger fordelt på 30 seniorbofællesskaber. OK-Fonden beskæftiger ca. 2500 medarbejdere.

Vi er sygeplejersker, sosu’er, pædagoger, terapeuter, kokke, håndværkere mv. Fælles er vi arbejder alle for, at ”Livet skal leves – hele livet.” Vi ønsker at ansætte de bedste til vores ledige stillinger – uden hensyn til alder, køn, etnicitet.

Ledige stillinger og jobagent
Nedenfor finder du vores ledige stillinger. Hvis der ikke er noget, der lige passer dig, er det muligt at lægge dit CV i vores ”CV-Bank”.  Det er desuden muligt at oprette en ”Jobagent”, så du får besked, når vi slår nye stillinger op.

Ledige stillinger

Se aktuelle stillinger her og/eller søg efter afdeling

Hvad synes du om at arbejde i OK-Fonden?

Det betyder meget for mig, at OK-Fonden har så tydeligt et værdisæt, som tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Værdierne gør, at vi i OK-Fonden har et fælles fundament og et fællesskab og en samhørighed uanset geografi. Jeg er stolt og glad over at være medarbejder i OK-Fonden. Når jeg tænker tilbage på den udvikling, vi har været igennem på Margretecentret de sidste 3 år, bliver jeg helt ’høj’. Vi har OK-Fondens værdier med hver dag i arbejdet hos vores beboere, de pårørende og hinanden, og ser det enkelte menneske som et helt unikt individ.
Birthe Løje
Afdelingsleder, Margretecentret

Søg job

Her kan du søge job i OK-Fonden, selvom vi ikke annoncerer. Vi søger hele tiden nye kollegaer, så skynd dig at send en ansøgning.

Send os din ansøgning

Fra kandidat til kollega

Vi søger

Under "Ledige stillinger" kan du se alle ledige jobs i hele OK-Fonden. Du søger job via vores online rekrutteringssystem ved at følge linket i opslaget.

Vi anbefaler dig at oprette en "jobagent", så du automatisk besked, når der er et ledigt job, som er relevant for dig.

Job i OK-Fonden bliver typisk også slået op på jobportalerne Ofir, Jobindeks eller Stepstone og på de sociale medier Facebook og LinkedIn. 

Vi udvælger

Når du har søgt et job, får du altid en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Hvis vi vurderer, at der er match mellem dig, dine kvalifikationer og komptencerer og OK-Fonden samt jobbets opgaver, bliver du inviteret til en samtale med ansættelsesudvalget. I modsat fald, får du altid afslag, når vi har besat jobbet.
 

Vi mødes 

Formålet med jobsamtalen er at finde ud af, om der er et match mellem dig, dine kompetencer og det ledige job.

Du kan forvente at samtalen blandt andet vil omhandle dine erfaringer og syn på samarbejde, værdier, etik, faglighed, motivation, styrker, udviklingspunkter mv.       

Din måske kommende leder gennemfører samtalen. Med til samtalen er også en eller flere måske kommende kollegaer og HR. Samtalen varer som hovedregel mellem 30-60 min.

Til nogle job gennemføres også 2. samtale, hvor der er mulighed for yderligere at nuancere og vurdere jobmatchet.

Til leder- og specialistjobs anvender vi typisk også præferenceanalyser. Præferenceanalysen anvender vi til at nuancere dialogen om kandidatens arbejdsrelaterede kompetencer og adfærd ift.det konkrete job og opgaver.    

Vi bliver kollegaer

Når du har fået jobbet i OK-Fonden, kan du forvente, at vi gør os umage for at du kommer "om bord" på din nye arbejdsplads og job. Det handler om, at du oplever at blive en del af kulturen, kender dine opgaver, får kendskab til værdierne i ord og handling, ved hvilke resultater du skal være med til at bidrage til, og får brugt og udviklet dine kompetencer rigtigt. For at det sker, så skal vi lære dig at kende, og du skal lære organisationen, din arbejdsplads, og dine kollegaer at kende. Der vil derfor altid være et introduktionsforløb og et onboarding-program, som sikre at du lander godt i jobbet og OK-Fonden. 

 

Hvad synes du om at arbejde i OK-Fonden?

Her arbejder jeg mere med relationsarbejde, end jeg har kunnet andre steder. Jeg kan tage beboerne lidt mere i hånden, når de skal ”vove pelsen” i noget træning, eller de skal være fysisk aktive generelt. Derfor er jeg også begyndt at tage en masse interne kurser. Det har jeg været rigtig glad for. Jeg synes, at det er spændende at arbejde i OK-Fonden. Her løfter vi tværfagligt i flok fordi, hvis man ikke arbejder sammen tværfagligt, så tror jeg ikke, det lykkes at trænge helt ind til beboerne. Jeg synes, at det er spændende, at man kan lære noget af de mange faggrupper. Og så kan jeg godt lide beboerne. De bliver nogle ”unge”, gode mennesker, når de er i gang, når de får nogle små succesoplevelser. Det beriger mit arbejde, at jeg kan se, at træningen bærer frugt. Det, synes jeg, er fedt.
Kasper Lassen
Fysioterapeut, Enghaven

Om OK-Fonden

Livet skal leves - hele livet

OK-Fonden er en non-profit omsorgsorganisation, som arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet.

Ønsket om den enkeltes selvbestemmelse og tryghed er omdrejningspunktet, uanset livssituation, alder og helbred.

Vi arbejder for at opfylde vores vision ud fra fem værdier:

Ligeværdigt samarbejde
Vi møder mennesker med tillid. Vi ønsker at være velkomne, og at man føler sig velkommen hos os.

Høj faglighed
Vores indsats og resultater afspejler, at kvalitet er målet. Vi modtager kritik konstruktivt, fordi vi ønsker at udvikle og lære.

Plads til forskellighed
Vi kan lide, at der er højt til loftet. Vi tror på, at viljen til at lytte til hinanden og friheden til at se tingene fra forskellige vinkler giver de bedste resultater. Vi går sammen, men ikke i takt.

 

Familien er værdifuld
Vi værdsætter samarbejdet med familie og pårørende. Sammen gør vi, hvad der er muligt for, at det enkelte menneske kan fortsætte sine vaner og traditioner.

Æstetiske omgivelser
Vi gør os umage for at skabe omgivelser, som hver dag glæder både sanserne og sindet.

Hvad synes du om at arbejde i OK-Fonden?

Jeg har været med på Egå siden starten, og jeg plejer at kalde det verdens bedste arbejdsplads. Det er et fantastisk sted! Jeg er rigtig glad for kontakten med beboerne og det tværfaglige samarbejde med kollegaerne. Mellem klokken 8 og 9.30 er jeg ”morgenvært”, hvor jeg dækker bord og hygger om beboerne. Det er livgivende at få lov til. Jeg får så mange guldkorn med på vejen.
Anne-Grete Fledelius,
Husassistent, Egå

Jobagent

Med en jobagent slipper du for at tjekke, om der bliver slået nye job op i OK-Fonden. I stedet får du dugfriske jobopslag sendt direkte i din indbakke. Jobagenten er nem at oprette, og du kan til enhver tid ændre eller slette den.

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent

Hvad synes du om at arbejde i OK-Fonden?

Det er en dejlig arbejdsplads. Her er god plads. Jeg har gode kollegaer, vi kan arbejde sammen på kryds og tværs, og vi har den tryghed, at vi altid kan gå til hinanden. Vi har en god chef. Hun tager tingene med det samme, og vi bliver hørt, også hvis det er personligt. Vi er et godt team! Vi har nogle dejlige beboere. Jeg savner det, når jeg har ferie en uge. Jeg kommer altid glad på arbejde.
Döndü Gültekin
SSH, Egå
Powered by Emply