Vil du arbejde i OK-Fonden? 

Vi har brug for dig til at gøre en forskel for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet - hele livet

Kom og bliv en del af en non-profit omsorgsorganisation med mere end 2000 kollegaer.  OK-Fonden driver 16 plejehjem, 11 psykiatriske bo- og behandlingsteder, et hospice og tilbyder landsdækkende handicaphjælp.

Læs mere om OK-Fonden

Ledige stillinger

Jeg er stolt og glad over at være i OK-Fonden

Det betyder meget for mig, at OK-Fonden har så tydeligt et værdisæt, som tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Værdierne gør, at vi i OK-Fonden har et fælles fundament og et fællesskab og en samhørighed uanset geografi. Jeg er stolt og glad over at være medarbejder i OK-Fonden. Når jeg tænker tilbage på den udvikling, vi har været igennem på Margretecentret de sidste 3 år, bliver jeg helt ’høj’. Vi har OK-Fondens værdier med hver dag i arbejdet hos vores beboere, de pårørende og hinanden, og ser det enkelte menneske som et helt unikt individ.
Birthe Løje
Afdelingsleder, Margretecentret

Søg job uopfordret

Her kan du søge job i OK-Fonden, selvom vi ikke annoncerer. Vi søger hele tiden nye kollegaer, så skynd dig at sende en ansøgning.

Send os din ansøgning

Jobagent

Med en jobagent slipper du for at tjekke, om der bliver slået nye job op i OK-Fonden. I stedet får du dugfriske jobopslag sendt direkte i din indbakke. Jobagenten er nem at oprette, og du kan til enhver tid ændre eller slette den.

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent

Vi har en synlig ledelse, der virkelig vil stedet

Jeg er startet på Hornbækhave for nylig, og jeg er aldrig før blevet taget så godt imod på en ny arbejdsplads! Jeg mærkede det allerede, da jeg blev vist rundt til samtalen. Her er en rigtig god stemning. Det er tydeligt, at mine kollegaer brænder for deres arbejde og vil have det til at fungere bedst muligt. Her er et stærkt drive. ”Livet skal leves – hele livet”, siger vi i OK-Fonden, og det forsøger de her med alt, hvad de har i sig. Det gælder også ledelsen. De er synlige, og de vil virkelig stedet. Jeg er 65 år og havde egentlig forestillet mig at gå på pension, når jeg bliver 67 … men det er jeg ikke så sikker på mere.
Christa Vogt
Sygeplejerske, Hornbækhave

Om OK-Fonden

Læs mere her

Vi er et godt team

Det er en dejlig arbejdsplads. Her er god plads. Jeg har gode kollegaer, vi kan arbejde sammen på kryds og tværs, og vi har den tryghed, at vi altid kan gå til hinanden. Vi har en god chef. Hun tager tingene med det samme, og vi bliver hørt, også hvis det er personligt. Vi er et godt team! Vi har nogle dejlige beboere. Jeg savner det, når jeg har ferie en uge. Jeg kommer altid glad på arbejde.
Döndü Gültekin
SSH, Egå